TRIVSELSFREMMERIET

TRIVSELS
FREMMERIET

Trivselsfremmeriet er et enkeltmandsfirma, som jeg startede i 2014. På daværende tidspunkt var jeg ansat som stresscoach i Københavns Kommunes Sygedagpengeindsats og coachede langtidssyge sygedagpengemodtagere med stress, depression og angst. Jeg mødte de voldsomt ramte, som egentlig ikke havde overskud til at møde op, men det krævede jobcenterreglerne. Derfor krævede det også stærke coach-redskaber.

I løbet af de 7 år (2012-2019) i Sygedagpengeindsatsen, fik jeg udviklet nogle effektive metoder og redskaber, som virkede. Det var dejligt at kunne hjælpe så mange tilbage til sig selv og til livet. Jeg elsker at hjælpe og støtte folk videre. Jeg så, hvor langt ud man kan komme af stress, depression og angst; og hver gang tænkte jeg “Gid vi var startet langt tidligere”. Derfor fik jeg lyst til at sætte mine kompetencer i spil om selvstændig og møde folk langt tidligere i stressforløbet, så de slipper for at gå den lange tunge vej.

Jeg har valgt at arbejde på nedsat tid – så jeg både kan give mine klienter fuldt fokus, være livline undervejs, tage nye klienter hurtigt ind, og for også at have tid til alt det andet, jeg også elsker!

Mit mål er, at du hurtigst muligt får det så godt, så jeg bliver overflødig!