ENNEAGRAMCOACHING

Enneagrammet er et stærkt persontype-værktøj
som kan give dig indsigt i dig selv, udvikle dig personligt – så du kan blive den bedste udgave af dig selv – samt
være med til at knække stress.

Enneagrammet er en typologi / en form for psykologisk kortlægning over 9 forskellige personlighedstyper med hvert deres tankesæt, livsstrategi, motivation og adfærd. Disse er helt naturlige for os, ubevidste og reflektoriske. Det er som en ”indre grundlov” vi lever efter, har trænet og udviklet gennem hele livet. Så det sidder godt fast, og er som regel ikke kendt af os selv, da vi typisk ikke kan se os selv!

FIND DIN TYPE     –     både dine styrker og dine faldgrupper
Kender du det, at du endnu engang gør noget super smart eller noget super dumt?
Og du kan ikke lade være? Det kommer bare! Også selvom du har besluttet dig for noget andet. Det handler måske om din Enneagramtype, som kører med dig! Klik på testen og bliv klogere på dig selv!

Enneagrammet indgår som et naturligt element i min stresscoaching, hvis du ønsker det. Vi afklarer om din personlighedstype/livsstrategi/”indre grundlov” –  i kombination med dine ydre rammer – driver dig til balance eller ubalance. Vi kommer derved  hurtigere ind til kernen, kommer et spadestik dybere, og finder bæredygtige løsninger; så du hurtigt kan få det bedre. I min EnneagramCoaching er det naturligvis med!