Jette Krøigaard, stresscoach

Stærkt engageret og erfaren stresscoach med hurtig kontakt og godt blik for sagens kerne og effektive løsninger.

Jeg finder hurtigt ind til dig og din personlighed – uanset hvilken type du er – samt dine ydre og indre stressfaktorer, dine styrker, din sårbarhed, sagens kerne og sammen finder vi bæredygtige løsninger og fremmer din trivsel.

 SPECIALER:

  • Stress, depression og angst
  • Personlig udvikling
  • Trivselsfremme
  • Enneagrammet
  • Sansende/sensitiv personlighed

Min drivkraft er at se mennesker komme ud af stressede tilstande, ud af private eller jobmæssige mismatch, og komme igang med en personlig proces, hvor de finder ind til sit virkelige jeg, sit eget værd, styrker, behov og ønsker og matche det med hverdagen, så trivslen øges.

Mine værdier er nærvær, engagement, komme til sagen, forstå fortiden og hurtigt komme videre til løsninger og konkrete værktøjer. Jeg ser det som een af mine vigtigste opgaver at hjælpe dig med at se dig selv, både dine skønne sider og de sider, hvor du måske spænder ben for dig selv.

Da jeg i perioden 2012 – 2019 har arbejdet i Sygedagpengeindsats i kommunalt regi, kender jeg  Sygedagpengeloven og jobcenterregi, og kan give dig sparring i forhold til dit eventuelle møde med jobcenter.

Når det giver mening anvender jeg typologien Enneagrammet, som gør det muligt at komme et spadestik dybere.

Jeg arbejder visuelt på plancher, som du kan tage med hjem eller tage et foto af.