/* Mailchimp popup */

JobmatchCoaching
Find dit jobmatch

Jobmatch
Coaching
Find dit jobmatch

Tryghed, tillid og medmenneskelig
kemi er vigtig,
derfor giver jeg følgende tilbud:
INGEN UDBYTTE  FØRSTE SESSION
INGEN BETALING FOR DENNE

FORLØB

Først handler det om at finde ind til dig, din personlighed, dine naturtalenter, dine faglige/personlige/sociale kompetencer, din motivation og dine faldgrupper. Her gør vi brug af Enneagrammet, hvis du har lyst til det.

Enneagrammet er et stærkt persontypeværktøj, som kan give dig indsigt i dig selv, udvikle dig personligt, så du kan blive din ønskede udgave af dig selv. Lære dig selv og dit indre at kende – både dine indre tanker, drive, motivation, adfærd, kompetencer, naturtalenter og faldgrupper… Og blive klogere på din balance / ubalance.

Så kommer vi omkring eventuelle jobs, som du har henholdsvis gode og negative erfaringer med. Jobs, hvor du har følt dig i dit es. Jobs, hvor du har følt dig presset og måske fået fysiske reaktioner som fx ondt i maven. Jobs, hvor du måske er røget i “idealfælden”… etc.

Dernæst handler det om at finde din naturlige jobretning og dit jobmatch. Dit “smørhul”, hvor du kan være i flow. Et job, som matcher til din personlighed, erfaring og kompetencer, så jobbet bliver let, smidigt og naturligt for dig – og med stor arbejdsglæde og work/life-balance.